VIDEO: / Posvađani Manchester napokon slavi veliku pobjedu

Zanimljive su bile uvodne minute utakmice u kojoj je Manchester United svladao Aston Villu sa 4:1 na Old Traffordu.

29.3.2014.
15:58
VOYO logo

Kao što je bilo i najavljeno, dio razočaranih navijača Manchester Uniteda je unajmio zrakoplov koji je iznad stadiona pronio transparent s porukom ''Pogrešni - Moyes van''. Gledatelji na tribinama nisu baš s oduševljenjem dočekali ovu akciju usmjerenu protiv izrazito neuspješnog menadžera Crvenih vragovaDavida Moyesa.

No, da cijela priča postane još bizarnija, čim je navijački zrakoplov odletio, pojavio se drugi s kojeg se vijorio transparent s porukom ''Fergie back in - 6/1''. Bila je to reklama jedne kladionice koja je navijačima i potencijalnim kladiteljima poručila da je pao koeficijent na povratak Sir Alexa Fergusona na klupu Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Ug4EnzqgxII

U 30 kola Premierlige, nogometaši Manchester Uniteda su ubilježili čak deset poraza i tek su na sedmom mjestu ljestvice, ali pobjeda protiv Aston Vile ipak je barem malo pokrenula stvari. Nakon dva uzastopna domaća poraza u Premierligi nogometaši Manchester Uniteda su u 32. kolu na svome Old Traffordu pobijedili Aston Villu sa 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije silnih ovosezonskih frustracija, za ''crvene vragove'' su ove subote ipak nije bilo šokova iako su gosti prvi došli do pogotka. Rafael je u 13. minuti napravio prekršaj na otprilike 18 metara, a Ashley Westwood je iz slobodnog udarca prebacio živi zid i matirao Davida de Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, međutim, dugo prednosti bila na strani Ville. Sedam minuta kasnije Shinji Kagawa je lijepo prošao po lijevoj strani i nabacio za potpuno samog Waynea Rooneyja koji je lagano nagnuo glavu i smjestio loptu u mrežu. U posljednjoj minuti prvog dijela Rooney je zabio s bijele točke poslije prekršaja Leandra Bacune na Juanu Mati. Rooneyju je to bio 171. pogodak u Premierligi čime je na vječnoj ljestvici izbio na četvrto mjesto, iza Shearera (260), Colea (187) i Henryja (175).

U 57. minuti je nakon niza odbijanja po kaznenom prostoru lopta došla do Mate koji je zabio za 3-1. Španjolcu je to prvi gol u dresu u Uniteda poslije siječanjskog transfera iz Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih je 4-1 u prvoj minuti sudačke nadoknade iz blizine postavio Javier Hernandez. Nakon prodora po lijevoj strani asistirao mu je Adnan Januzaj.

Manchester United - Aston Villa 4-1 (Rooney 20, 45 - 11m, Mata 57, Hernandez 90+1 / Westwood 13)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije: Crystal Palace - Chelsea Southampton - Newcastle Stoke - Hull Swansea - Norwich West Bromwich - Cardiff Arsenal - Manchester City

Redoslijed: 1. Chelsea 69 (-1), 2. Liverpool 68 (-1), 3. Manchester City 66 (-3), 4. Arsenal 63 (-1), 5. Everton 57 (-2), 6. Tottenham 56 (-1), 7. Manchester United 54...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo