Svjetsko klupsko prvenstvo / Zoran Mamić u finalu protiv Reala: Bale s tri pogotka pregazio japansku Kashimu

Image
Foto: AP Images

Luka Modrić igrao je cijelu utakmicu za španjolsku momčad

19.12.2018.
19:46
AP Images
VOYO logo

Europski prvak Real Madrid igrat će u finalu FIFA svjetskog klupskog prvenstva nakon što su u Abu Dhabiju svladali japansku Kashimu Antlers s 3-1, uz tri gola Velšanina Garetha Balea

Kraljevski klub je s lakoćom prošao u finale, iako je azijski prvak u prvom dijelu bila bolja momčad. No, u 44. minuti precizna kombinacija Marcela i Balea odvela je Velšanina samog ispred japanskog vratara, a Bale akciju završava udarcem u suprotni kut za vodstvo Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, u 53. minuti, stoperi Kashime  teško griješe i praktički predaju loptu Baleu, koji je nemilosrdan za 2-0. Samo dvije minute kasnije Bale dolazi do "hat-tricka" snažnim udarcem iskosa i Real je konačno "slomio" Japance. U 78. minuti Kashima je smanjila preko Shome Doija i to je bio konačan rezultat utakmice.  

Luka Modrić igrao je cijelu utakmicu za španjolsku momčad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će u finalu 22. prosinca tražiti svoj rekordni četvrti naslov, a protivnik će mu biti domaćin turnira, momčad Al Aina iz UAE. Al Ain, kojeg vodi hrvatski trener Zoran Mamić, u utorak je senzacionalno boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacio južnoameričkog prvaka River Plate iz Buenos Airesa.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo