ZORAN MAMIĆ SLAVI NASLOV: / Dominacija osigurala titulu koja se čekala godinama, ali sad ih tek čeka pravi posao

Image
Foto: AFP, Miranda Cikotic/PIXSELL

Bivši Dinamov trener vratio je naslov u vitrine Al Aina

22.4.2018.
11:55
AFP, Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Kolo prije kraja Zoran Mamić i njegova momčad osvojili su naslov prvaka u nogometnom prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Ain nakon 21 odigrane utakmice ima 50 bodova, sedam više u odnosu na drugoplasiranu Al Wahdu koja je posrnula u svom ogledu pa je u subotu ispisan zaključak tamošnje borbe za titulu. Bio bi isti i da je najvjernija pratnja slavila, no...

Ono što se očekivalo potvrdio je hat-trickom napadač Marcus Berg, švedski reprezentativac, bivši strijelac Panathinaikosa, ujedno i vodeći strijelac prvenstva. Al Ain je naslov u svoje redove vratio nakon tri godine kada ga je posljednji put do trona doveo aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni naslovom

"Presretni smo, oduševljeni, svi skupa, drago mi je da smo osvojili naslov prvaka, koji u Al Ainovim vitrinama nije bio već tri godine, velik je to uspjeh i za klub i za nas, ovo je pravi završetak prvenstvene sezone, zasluženo smo prvi. Bili smo najbolji čitavu sezonu, pobijedili sve izravne konkurente, igrali smo odlično i uzeli pehar, a na kraju i sa stilom došli do njega ovom pobjedom", prenose Sportske novosti riječi bivšeg Dinamovog trenera.

"Ovo nije kraj. Pred nama je još puno posla, želimo nastaviti s pobjedama. Prvo u Kupu, motivirani smo za ulazak u finale, više od ičega želimo sad uzeti i taj trofej, jer, Al Ain nikad u povijesti nije osvojio dvostruku krunu. Želimo našim navijačima ispuniti i taj san. Također, u Ligi prvaka mislim još trajati, čekaju nas dvije utakmice osmine finala, važni dvoboji. Vjerujem da će razloga za slavlje još biti", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo