Ma kakvi Modric, Mandzo i Dudu: 'Ovo je najbolji Dinamo ikad'

Dinamo u cetvrtak u 19 sati na Maksimiru Europsku ligu otvara protiv rumunjske Astre .

17.9.2014.
14:30
VOYO logo

"Ceka nas teska utakmica i kvalitetan protivnik na otvaranju Europske lige. Znate sto zelimo - krenuti s pobjedom i ucinit cemo sve kako bismo u tome uspjeli. Spremni smo, vjerujemo u nasu snagu i kvalitetu, a pokazali smo vec ove sezone da se mozemo nositi s dobrim momcadima", rekao je Zoran Mamic i nastavio:

"Maksimalno ih respektiramo, jako puno smo ih analizirali, znamo njihove kvalitete i slabosti tako da ih izuzetno cijenimo, ali mislim da smo bolja momcad i da cemo to potvrditi na terenu. Mislim da je Enache najopasniji, ali imaju puno dobrih pojedinaca. Posebno u ofenzivnom dijelu gdje su im igraci jako brzi, opcenito sam rijetko kada vidio momcad s toliko brzih igraca kao sto ih ima Astra. Naravno, imaju jako puno vrlina, u rangu su najboljih rumunjskih momcad, ali ucinit cemo sve kako bismo pobjedom otvorili Europsku ligu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Europske utakmice su uvijek nesto posebno, nije isto igrati nase prvenstvo i europska natjecanja, koliko god je nama nase prvenstvo najvaznije. Moramo napraviti najvecu mogucu svecanost od Europske lige jer je to nesto posebno za svakog igraca. Naravno, nadamo se i velikom broju gledatelja jer ova momcad to zasluzuje. Imamo problem Maksimira koji se nadam da smo rijesili pobjedom protiv Petrolula, ali stadion i atmosfera nisu kakvi ovaj klub i momcad zasluzuju. Zelim da navijaci dodu u velikom broju, stvore pozitivnu atmosferu i klimu jer je to jako vazno za igrace, bez toga nije lako. Uz sve te probleme koje imamo stalno govorim igracima da nemamo alternativu i momcad ce znati odgovoriti na pravi nacin."

Moze li Dinamo do toliko zeljenog europskog proljeca?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To cemo vidjeti na kraju, ali ja mislim da Dinamo dugo nije i mao bolju momcad, a na meni i mojem strucnom stozeru je da to potvrdimo na terenu. Svjestan sam da ovime stavljam pritisak na sebe, ali ovdje sam deset godina i po meni je ovo najbolja momcad koju smo ikada imali. Zelimo pravi rezultat i iskorak, a to bi bio prolazak skupine. Cinjenica da puno golova zabijamo u zadnjoj cetvrtini utakmice pokazuje karakter, ali i da smo dobro fizicki pripremljeni. Uostalom, sjecam se da smo u Ligi prvaka bili dominantni u pretrcanim kilometrima, a rezultati su bili nikakvi tako da to ocito ne znaci previse", zakljucio je na kraju, prenosi GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo