Znate li kolike su zapravo plaće u Hajduku?

Znate li koliko Hajduk plaća igrače za trčkaranje po Marjanu? Ili koliko košta bugarski trener koji se bori za drugo mjesto prvenstvene tablice?

27.2.2012.
11:29
VOYO logo

Balakov je do sada uživao potporu vodstva kluba, ali svakim danom, svakim novim potezom ta je potpora sve manja. Pred bugarskim trenerom teški su dani, ima četiri teške utakmice (Zagreb, Split, Dinamo, Rijeka), a samo s crvenima igra u Poljudu. Ako to preživi, onda će ostati i do kraja sezone.

Osnovni je problem Balakova to što je iznimno skup trener. On i njegov stožer bijele stoje između 500 i 700 tisuća eura po sezoni, ovisno o tome tko širi informacije. Taj problem velikog ugovora svaki dan grize predsjednika Hrvoja Maleša, sad je počeo gristi i članove Nadzornog odbora, koji su se pretvorili u upravu kluba i praktički vuku sve konce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Nadzorni odbor uzeo sve konce u svoje ruke govori i priča o Marinu Tomasovu. Nadzornici nisu odobrili produljenje ugovora, praktički su odbili Maleša, a ne igrača i njegovog agenta Sinovčića. Jer, predsjednik Bijelih im je donio ugovor koji je već potpisao Tomasov, znači da se predsjednik složio sa svim stavkama. Sporna je stavka ugovora po kojoj bi Tomasov bio slobodan igrač ako u sezoni ne odigra 70 posto utakmica.

Inače, veznjak Bijelih je nakon utakmice s Istrom trenirao s igračima prve momčadi, nije znao za odluku NO-a, nije znao za nju ni Balakov. Ako tako ostane, Tomasov će trenirati do lipnja, Hajduk će mu platiti oko 600 tisuća kuna za to što ne igra i onda će bez odštete na ljeto moći birati u koji će klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bod u Poljudu protiv Istre je neuspjeh, ali tek slijedi ono najteže za Hajduk. Bijeli u iduća četiri kola idu Zagrebu, Dinamu i Rijeci, a u Poljudu čekaju Split.

"Trebamo dignuti glavu, možemo se vratiti samo pobjedom protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Ne daj Bože da izgubimo, tada ćemo upasti u rupu iz koje ćemo teško izaći. Ta nam utakmica može biti prekretnica", rekao je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovom transferu, posebno u Ukrajinu, puno se govorilo, ali on je ostao u Hajduku.

"Volio bih ići na Zapad, napredovati, a ne prema Istoku gdje mogu uzeti velik novac. Sada idem na titulu prvog strijelca pa na ljeto što bude", kaže Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo