ZNALI SMO DA NE ZABIJA KAO PRIJE, ALI OVO JE IPAK IZNENAĐENJE: / Barcelona prodaje svog napadača u Njemačku!

Image
Foto: AFP

Na pomolu je transfer koji bi mogao zadovoljiti obje strane i odlučiti naslove prvaka

24.8.2018.
17:12
AFP
VOYO logo

Barcelona sada već neko vrijeme muku muči sa svojim centarforima koji nisu baš najefikasniji pa često izgleda kao da je jedini čovjek koji može zabiti gol i riješiti utakmicu u njihovu korist, argentinski čarobnjak, Lionel Messi.

Iz tog razloga, ali i zato što im je jednostavno potreban novac, Katalonci su odlučili malo rasteretiti proračun za plaće i unovčiti Paca Alcacera, napadača koji je 2016. godine stigao iz Valencije. Alcacer bi karijeru trebao nastaviti u Bundesligi, kao član dortmundške Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posudba pa otkup

Njemačka momčad za njega bi bila spremna platiti 2 milijuna eura odmah i 25 milijuna nakon jednogodišnje posudbe. Tako bi španjolac trebao doći kao pojačanje za momčad sa Signal Iduna Parka koja ove godine želi ugroziti Bayern i ponovno osvojiti titulu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će Barcelona odgovoriti na ovaj predloženi transfer tek ostaje za vidjeti, ali nije neizgledno da puste Alcacera u Njemačku, a kao Suarezovu zamjenu promoviraju nekog mladca iz omladinske škole koja ne prestaje proizvoditi talente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo