Zna se tko je gazda u Zagrebu!

Sedmi put ove sezone pod vodstvom Vahida Halilhodžića nogometaši Dinama upisali su pobjedu 1:0.

3.4.2011.
0:42
VOYO logo

U gradskom derbiju hrvatski prvak nije impresionirao, ali je u živoj utakmici bio bolji točno za jedan pogodak. Pobjednika je u 23. minuti odlučio Adrian Calello udarcem iz daljine, a malo mu je pomogao i domaći vratar Bašić. Argentinac tako rijetko postiže pogotke, ovo mu je tek drugi u dresu Dinama, no to radi sa stilom.

U prvom dijelu treba istaknuti još dvije prilike Modrih - udarac Ibaneza iz daljine, te bijeg mladog Šituma, koji se sam izborio za šansu, ali je pogodak spriječio već prozvani vratar Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta Pjesnici su bili mnogo konkretniji iako je prvu priliku u drugom poluvremenu zapucao Dinamov Slovak Sylvestr. S druge strane je zaprijetio visoki Krstanović, čiji je pokušaj u zadnji čas blokiran ispred gola, a onda smo vidjeli promašaj utakmice.

Večeras odlični Adburahimi izašao je sam pred Ivana Kelavu i mogao se proslaviti, ali Dinamov vratar je padom u noge suparničkom napadaču spriječio izjednačenje. U samom finišu je momčad iz Maksimira opet dominirala i imala dva zicera, ali se Bašić ipak iskupio za pogrešku kod Calellovog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je stariji brat pokazao tko je gazda u Zagrebu, a Vahid Halilhodžić je sedmi put ove sezone u HNL-u upisao minimalnu pobjedu (1:0). Treba istaknuti da Ante Rukavina opet nije dobio ni minute iako je zdrav i spreman. Bliži li se kraj suradnje s napadačem koji je doveden u Maksimir kao veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo