SPREMAN POMOĆI / Zmajevi daleko od Eura, oglasio se Vaha: 'Daju se dosta lažna obećanja'

Image
Foto: Profimedia

Predsjednik tamošnjeg saveza Vico Zeljković u pomoć je čini se odlučio pozvati Vahida Halilhodžića, koji je bez posla od kolovoza 2022. kada je otišao s klupe Maroka

12.9.2023.
17:11
Profimedia
VOYO logo

Island je 1-0 (0-0) pobjedom protiv Bosne i Hercegovine u Reykjaviku praktički zatvorio vrata našim susjedima za odlazak na EURO. Pobjednički gol postigao je Finnbogasson u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Image
ROBERT PROSINEČKI /

'Možemo pričati što hoćemo, ali Krama uvijek zabije kad je važno'

Image
ROBERT PROSINEČKI /

'Možemo pričati što hoćemo, ali Krama uvijek zabije kad je važno'

Portugal je na vrhu skupine sa 18 bodova, druga Slovačka ima 13, treći Luksemburg 10, četvrti Island i peta BiH po 6, a na dnu je Liechenstein bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupu Zmajeva nedavno je preuzeo Meho Kodro, no on je već na udaru jer nije uspio donijeti pomak.

Predsjednik tamošnjeg saveza Vico Zeljković u pomoć je čini se odlučio pozvati Vahida Halilhodžića, koji je bez posla od kolovoza 2022. kada je otišao s klupe Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvali su me na kavu, pitali mogu li pomoći. Popričat ću s njima da vidim kakva je situacija, Meho Kodro je tek izabran i ne može se ocijenjivati trener na osnovu dvije utakmice. Trebamo ga podržati", rekao je Vaha za Sportsport.ba.

"Daju se dosta lažna obećanja. Svi su znali da je reprezentacija u teškoj situaciji, rezultati i igre daju perspektivu, optimizam treneri se stalno mijenaju i misli se da će stvoriti neki boom"; dodao je Halilhodžić pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači ostaju isti i postavlja se pitanje koja je vrijednost igrača i ekipe. Svi kažu da ima talenta, tko ih onda spriječava za bolje rezultate."

"Govorilo se da u našoj grupi odmah poslije Portugala reprezentacija BiH ima najbojli kvalitet, ali rezultati su daleko od toga. Misli se da će se smijenom trenera napraviti boom, to se ne postiže preko noći, treba se naći trener i stručni štab koji će dobiti povjerenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazim na naše prostore sljedećeg tjedna, imam privatnog posla, već smo se vidjeli kad je bio ždrijeb grupne faze Svjetskog prvenstva. Tražio je da sjedemo i popijemo kavu, a ja ću pomoći ipak je BiH moja država."

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i kako je Strupar komentirao pobjedu Hrvatske nad Armenijom:

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo