ZLOČESTI DEČKO OPET RADI PROBLEME: / 'On je već na odmoru. Od početka nije dobro, rješenje se mora naći'

Image
Foto: AFP

'Pustio sam ga ranije na božićne praznike. situacija kompleksna za njega, klub i mene'

21.12.2018.
14:39
AFP
VOYO logo

Proslavljeni francuski nogometni reprezentativac Patrick Vieira muku muči na početku trenerske karijere u Nici. Ne toliko rezultatski, momčad koju vodi zauzima sedmo mjesto ljestvice, koliko s pedagoškim metodama koje mora primjenjivati na nestašnom Mariju Balotelliju.

Samo 13 postignutih golova

Talijanski napadač nije zabio niti jedan pogodak ove sezone za francuski klub, a nastupio je u deset ligaških utakmica. Osjeti se to, Nice nakon sedmnaest odigranih susreta ima 26 osvojenih bodova, ali i samo trinaest postignutih pogodaka (uz petnaest primljenih). U četiri posljednje utakmice zabili su samo jednom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi to drugačije da je Balotelli na visini zadatka, no on je već na godišnjem odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija se mora riješiti

"Pustio sam ga ranije na božićne praznike. Još je pod ugovorom, njegovo vrijeme ovdje nije isteklo, ali je situacija kompleksna za njega, klub i mene. Bilo je komplicirano s njim od samog početka", veli Vieira svjestan da su kola krenula nizbrdo nakon što je Balotelliju propao transfer u Olympique Marseille.

"Odmah nakon toga smo shvatili da neće biti lako. Poštovat ću njegov ugovor, ali moramo naći rješenje. Predsjednik i direktori kluba raspravit će situaciju s njegovim agentom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo