UOČI POLJUDSKOG SUSRETA / Slovenska legenda: 'Moramo provocirati Hrvate, izazvati frustraciju kod njihovih igrača'

Image

Osim dvoboja Hrvatska - Slovenija, u utorak su u skupini H na rasporedu još i utakmice Rusija - Malta te Slovačka - Cipar

6.9.2021.
15:06
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je nova tri boda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Potez utakmice povukao je Marcelo Brozović, koji je u 86. minuti strašno pogodio volej s 18 metara i tako rasparao slovačku mrežu.

Slijedi nam utakmica za Slovenijom, a tko će bolje znati što nas u njoj čeka od nekadašnjeg slovenskog strijelca Zlatka Zahoviča, koji je i sam u svojoj karijeri rasparao pokoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prognoziram pobjedu Slovenije'

"Hrvatsku moraš isprovocirati. Trebaš izazvati frustracije njenih igrača. Ako ne zabiju, slijedi nervoza. Rade prekršaje, mijenja im se ritam igre, počinju nabijati lopte u aut. Pitanje je kako mi s ovakvim, reprezentativno neiskusnim igračima to možemo napraviti Hrvatskoj? Ne govorim tu o dvojici-trojici igrača, već o njih osam...", rekao je Zahovič za slovenski portal Ekipa 24 pa dodao;

"Slovenija na Poljudu treba mangupe, a kako ćeš biti mangup ako nemaš iskustva. Rezultat? Optimist sam, to su moji dečki, moja reprezentacija. Prognoziram pobjedu, a sad koliko je ona realna, ne bih znao. Dok sudac ne odsvira kraj, moramo vjerovati", zaključio je Zahovič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREPOZNAJETE LI GA? /

Danas Vatrene ne možemo zamisliti bez njega, a nekad je izgledao ovako

Image
PREPOZNAJETE LI GA? /

Danas Vatrene ne možemo zamisliti bez njega, a nekad je izgledao ovako

U dobroj smo situaciji

Nakon pet kola Rusija i Hrvatska imaju po 10 bodova, a treća je Slovenija sa sedam. Slijedi Slovačka sa šest te Malta i Cipar s po četiri boda.

Osim dvoboja Hrvatska - Slovenija, u utorak su u skupini H na rasporedu još i utakmice Rusija - Malta te Slovačka - Cipar (obje u 20.45 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo