KVALIFIKACIJE ZA EURO / Zlatko Dalić objavio popis igrača za ključne utakmice! Pozvao je nekoliko povratnika

Image
Foto: Hrach Khachatryan/Pixsell

Hrvatska će igrati u Latviji 18. studenog, a u Maksimiru ugostiti Armeniju tri dana kasnije.

30.10.2023.
12:04
Hrach Khachatryan/Pixsell
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača za ključne utakmice kvalifikacija za Euro 2024. godine.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon listopadske akcije u kojoj su Vatreni upisali dva poraza, ovo je bio jedan od najiščekivanijih popisa posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će igrati u Latviji 18. studenog, a u Maksimiru ugostiti Armeniju tri dana kasnije.

"Doveli smo se u situaciju da u skupini više ne ovisimo sami o sebi, no plasman na Euro i dalje imamo u svojim rukama. Naravno, nadamo se izbjeći dodatne kvalifikacije, no nećemo razmišljati o Walesu jer na njihove rezultate ne možemo utjecati", rekao je Dalić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se isključivo fokusirati na sebe i naše utakmice, odraditi svoj posao maksimalno i uzeti šest bodova kao što smo učinili u rujnu. Razočarali smo u listopadu i sada moramo ponizno, odlučno i zajedno popraviti taj dojam."

"Razumljivo je da nakon dvije loše utakmice malo promijenimo popis i priključimo nekoliko novih igrača koji su to zaslužili svojom formom. Poslali smo i devet pretpoziva, pa ćemo u iduća dva tjedna vidjeti koga još možemo ili trebamo aktivirati, ovisno o zdravstvenom stanju i formi", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se boljoj medicinskoj slici nego što je bio slučaj u listopadu, kako bismo u što boljem sastavu dočekali ove važne utakmice u kojima ćemo, duboko vjerujem, kvalitetno reagirati i pokazati da je listopad bio iznimka. Uostalom, ova ekipa je u posljednjih godinu dana osvojila dvije velike medalje te dvije lošije utakmice nisu poljuljale moju veliku vjeru u našu kvalitetu, mogućnosti i zajedništvo", poručio je izbornik Dalić.

Image

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo