PRVA REAKCIJA / Zlatko Dalić nije skrivao razočaranje: 'To je trebalo riješiti u 90 minuta. Baš šok, šok...'

Image
Foto: PIXSELL

Drugi pogodak bio je ključ, ali nismo ga uspjeli postići, rekao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, koja je u Splitu odigrala 1-1 protiv Walesa na startu kvalifikacija za EURO iduće godine.

25.3.2023.
23:53
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je prvom susretu u skupini D kvalifikacija za EURO 2024. na Poljudu odigrala 1-1 (1-0) protiv Walesa.

Image
BIZARAN KRAJ /

Šok na Poljudu: Wales zaledio Vatrene u posljednjim sekundama utakmice

Image
BIZARAN KRAJ /

Šok na Poljudu: Wales zaledio Vatrene u posljednjim sekundama utakmice

„Tako je to u životu, nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Nekada se vrati, nekada ne. Imali smo puno situacija tijekom utakmice kada smo mogli i morali zabiti drugi pogodak koji bi riješio utakmicu. No, nismo ga uspjeli zabiti i potom smo primili taj šokantan gol", priča izbornik i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo uspjeli obraniti taj prekid, a znali smo da su korner i aut situacije otkud nam oni mogu zaprijetiti. Na kraju se ispostavilo da je aut veći problem od kornera. Nisam dobro vidio, bila je gužva“, rekao je izbornik Dalić i potom se detaljnije osvrnuo na utakmicu", priča izbornik i nastavlja:

'Nećemo govoriti o kiksu'

„Imali smo nekoliko prilika na početku drugog poluvremena, ali nismo zabili. Odigrali smo nešto slabije potom desetak minuta, ali tada smo mijenjali, podigli smo energiju i sve smo imali u svojim nogama. Kontrolirali smo situaciju. Drugi pogodak je bio ključ svega, ponavljam opet, ali nismo došli do njega", priča izbornik i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito uvijek na startu kvalifikacija imamo nešto slabije rezultate. Kiks? Ma, nećemo govoriti o kiksu, ali da, izgubili smo dva boda. Daleko je kraj kvalifikacija, mi moramo uzeti 17 ili 18 bodova i to je to. Nema pritiska. Livaja? Pao je na leđa, osjetio je jaku bol. Vidjet ćemo što će biti nakon tretmana s njim“, završio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo