ZLATAN SE GENIJALNIM POSTOM OPROSTIO OD AMERIKE: / Švedski napadač u svom stilu napustio LA, evo gdje će vjerojatno nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Švedski napadač proveo u u MLs-u godinu i osam mjeseci

14.11.2019.
8:25
AFP
VOYO logo

"Došao sam, vidio i pokorio. Hvala LA Galaxyju što mi je omogućio da se opet osjećam živim. Navijači Galaxyja, željeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja. A vi se vratite gledati bejzbol."

Na taj se način švedski napadač oprostio od MLS-a nakon što je tama proveo malo više od godinu dana, a navijači će ga pamtiti po 53 gola u 58 nastupa. Ibrahimović je u obje sezone koje je tamo proveo bio izabran u momčad godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se u Italiju

Za sada se ne zna gdje će nastaviti karijeru, a posljednjih dana najviše se nagađalo da bi se mogao vratiti u Italiju. Spominjali su se i spominju Bologna, Milan, Napoli i Roma.

Prije nekoliko dana komisionar američke MLS lige Don Garber rekao je za ESPN da.se najbolji igrač u povijesti švedskog nogometa vraća u Milanu gdje je proveo dvije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ibrahimović će se vratiti u Milan. On je tako zanimljiv tip. trebamo takve igrače kod nas u Americi kao što su on i Beckham. Ima 38 godina i sad će ići u Milan, jedan od najpopularnijih klubova na svijetu”, rekao je Garber. Ibra je s Milanom 2011. godine osvojio naslov prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo