UNIKATAN ČOVJEK / Zlatan ošamutio obožavatelje posljednjom objavom. Niti mi ne možemo vjerovati na što Ibrahimović sliči

Image
Foto: Profimedia
24.7.2022.
16:30
Profimedia
VOYO logo

Najbolji švedski nogometaš svih vremena i jedna od ikona brojnih generacija, Zlatan Ibrahimović, uskoro će napuniti 41 godinu, a još je uvijek aktivan u vrhunskom nogometu.

Zlatan je produljio ugovor s AC Milanom i pridružit će se ekipi jednom kad se oporavi od teške operacije koljena kojoj se podvrgnuo koncem prošle sezone. Ibrahimović je, de facto, nogometni fenomen, gotovo da i ne postoji igrač koji u njegovim godinama aktivno igra nogomet, a kamoli u nekom od najvećih europskih klubova, poput Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sjajnoj formi

Ibrahimović je i dalje u vrhunskoj tjelesnoj formi i sada je pokazao na Instagramu, gdje ga prati oko 55 milijuna ljudi, kako izgleda bez majice.

Zlatan se skinuo u gaće i napeo mišiće te je poručio kratko: "Drugačija vrsta". I zaista jest, bez takvog mentaliteta i radne etike, te dakako i dobre genetike, Zlatan sigurno ne bi bio tu gdje danas jest. Unikatna persona, zaista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo