Trener PSG-a ljut zbog kazne Ibri: 'Nije pošteno!'

PSG je napravio veliki korak ka četvrtini finala Lige prvaka, nakon što su u prvoj utakmici upisali pobjede kod Valencije 1:2.

12.2.2013.
23:12
VOYO logo

PSG je kao gost upisao 2:1 pobjedu, te tako prekinuo sjajan niz koji je do utorka navečer na Mestalli držala Valencia.

Šišmiši su u devet uzastopnih utakmica Lige prvaka bili neporaženi, a pritom su postigli 28 pogodaka! Pariška momčad povela je nakon manje od 10 minuta igre, nakon što su sjajno kombinirali Argentinci Javier Pastore i Ezequiel Lavezzi, a potonji je nakon duplog pasa, te iz vrlo malog kuta, majstorski zabio za vodstvo gostiju. Iako je Valencia imala preko 60 posto posjeda lopte u svojim nogama, do izjednačujućeg pogotka nije mogla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bkSHl9L80TMhjBrk

Naprotiv, u samoj završnici prvog dijela je poentirao Pastore, nakon što ga je sjajnom dubinskom loptom pronašao Lucas Moura, siječanjsko pojačanje Carla Ancelottija, koje se pokazalo kao pun pogodak. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7277CRM2nRX2F0do

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Pastore je postao prvi Argentinac koji je ove sezone u Ligi prvaka na istoj utakmici upisao pogodak i asistenciju. Lavezziju je to bio četvrti pogodak za u posljednje tri utakmice Lige prvaka, dok je Moura upisao prvu asistenciju u prvom nastupu u Ligi prvaka. U Le Championnatu je u pet utakmica upisao tri asistencije.

Poraz Valencije je u 90. minuti ublažio Adil Rami pogotkom iz neposredne blizine, nakon što je sjajnu loptu u kazneni prostor ubacio Tino Costa, a nedugo je nakon toga veliku glupost napravio problematični Zlatan Ibrahimović. http://videos.sapo.pt/playhtml?file=http://rd3.videos.sapo.pt/NFcKPdH4dVq2FOrWw2NT/mov/1&quality=sd

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedski je napadač zbog prekršaja na Andresu Guardadu zaradio izravni crveni karton, zbog kojeg će propustiti uzvratni susret u Parizu.

"Ne razumijem zašto je dobio crveni karton! Nije pošteno. Bio je to normalan start, ni po čemu poseban. Iznenadila me odluka suca. Bit će nam time teže u uzvratu jer je Ibrahimović naš vrlo bitan igrač. Zaslužili smo treći pogodak na utakmici. No, rezultat je vrlo dobar za nas uoči uzvratne utakmice Parizu. Nemojmo žuriti, ima još 90 minuta utakmice koje treba odraditi na ispravan način. Predstava poput ove daje mi puno samopouzdanja za nastavak dalje", rekao je nakon susreta trener PSG-a Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo