Tako to radi Ibra: Zabio dva gola u tri minute i spasio PSG

Nogometaši PSG-a su na krilima Zlatana Ibrahimovića s 2:1 pobijedili Nancy na Parku prinčeva u prvoj subotnjoj utakmici 21. kola Le Championnata.

9.3.2013.
20:21
VOYO logo

Pobjedom su Parižani osigurali najmanje dva boda prednosti pred prvim pratiteljem Lyonom uoči deset završnih prvenstvenih kola.

Do pobjede su Ancelottijevi puleni opet došli vrlo teško, i to nakon što su prvi put ove sezone u Le Championnatu uspjeli preokrenuti 0:1 rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nancy je došao u vodstvo u 36. minuti pogotkom Moukandja iz drugog pokušaja, nakon što mu je Salvatore Sirigu obranio prvi udarac.

Loptu je u pogrešnim dodavanjem izgubio i u kontranapad strijelca gurnuo Javier Pastore. Argentinac je tijekom prvih 45 minuta igre pogrešno odigrao čak 12 dodavanja. Carlo Ancelotti ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nSrIEowDa72PIimt

Prvi udarac prema golu gostiju Parižani su uputili u 42. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku igre dvama je pogocima unutar samo tri minute igre (59. i 62. minuta) sva tri boda domaćoj momčadi donio Zlatan Ibrahimović. Sedmi je put ove sezone sjajni Šveđanin zabio dva ili više pogodaka za svoju momčad u Le Championnatu. U posljednjim je četirima utakmicama na Parku Prinčeva zabio šest golova, dok trenutačno na kontu ove sezone ima 24 prvenstvena pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo