ŽIVOTNI TRANSFER OMILJENOG VATRENOG: / Vida konačno napušta Bešiktaš i seli u redove talijanskog velikana?

Image
Foto: Profimedia

Turski velikan planira raditi velike rezove, odnosno troškove od 60 milijuna eura godišnje planiraju srezati na 30 milijuna eura

6.7.2020.
18:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, Domagoj Vida, ovoga ljeta gotovo sigurno napušta Bešiktaš. Klub mu ne želi dati novi ugovor, prije svega zbog toga što Vida ima plaću od oko tri i pol milijuna eura uključujući i bonuse, a to je preveliki teret za njihov budžet.

Turski velikan planira raditi velike rezove, odnosno troškove od 60 milijuna eura godišnje planiraju srezati na 30 milijuna eura. Tijekom pandemije koronavirusa igrači su morali pristati na smanjenje plaće, ali Vida to navodno nije prihvatio i sada, tvrde turski mediji, ga se klub želi riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

10.10.2019., stadion Poljud, Split - Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 6. kolo, Hrvatska - Madjarska. Bruno Petkovic, Domagoj Vida, Ivan Rakitic Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Vida već ima dobrih ponuda iz Italije i Španjolske, ali najkonkretnija je ipak bila Roma. Klub bi ga bio spreman pustiti za oko osam milijuna eura, iako su za njega donedavno tražili minimalno deset milijuna, no zbog novonastale situacije vjerojatno će pristati na manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo