VRAĆA SE NA TRENERSKU KLUPU? / Zidane preuzima jedan od najmoćnijih klubova na svijetu: 'Pregovori su već počeli'

Image
Foto: Profimedia/AFP

Na pomolu su velike promjene na klupama PSG-a i Manchester Uniteda

25.11.2021.
14:58
Profimedia/AFP
VOYO logo

Nakon što je norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz na mjestu trenera u Manchester Unitedu, ne prestaju medijska nagađanja tko će  zauzeti njegovu poziciju. Nagađalo se raznim imenima poput Zinedinea Zidanea, Laurenta Blanca, Brendana Rodgersa, Erika Tena Haga, Julena Lopeteguija, Luisa Enriquea... Sada je pak u prvi plan došao Mauricio Pochettino, trener francuskog velikana PSG-a.

Loša atmosfera

Engleski mediji posljednjih su dana pisali kako se argentinski stručnjak odmah spreman vratiti u Englesku gdje je od 2013. do 2019, vodio Southampton i Tottenham. Pochettino je navodno sve nezadovoljniji situacijom na Parku prinčeva i lošom atmosferom u svlačionici PSG-a. Dodatan plus za njegov povratak na Otok leži i u činjenici da njegova obitelj i dalje živi u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Le Parisien je objavio kako je PSG već pronašao zamjenu za Argentinca. Navodno su započeli pregovore sa Zidaneom. Navodno je na stolu ponuda za preuzimanje momčadi na ljeto, no moglo bi se dogoditi ranije ako Pochettino ode na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je od 2016. do 2018. te od 2019. do 2021. vodio "Kraljevski klub" osvojivši s Realom 11 trofeja pri čemu tri Lige prvaka (2016, 2017, 2018) i dva španjolska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo