VRAĆA SE LEGENDA / Zinedine Zidane od siječnja ima novi posao. Ide tamo gdje ga svi žele vidjeti

Image
Foto: Profimedia

Iako Zidane nije otkrio gdje će nastaviti karijeru, to je napravio francuski novinar Sergi Valentin

3.11.2022.
21:56
Profimedia
VOYO logo

Legendarni francuski nogometaš i trener Zinedine Zidane potvrdio je da se vraća trenerskom poslu nakon stanke koja je trajala od svibnja 2021. godine, kada je napustio klupu Real Madrida.

Tijekom te stanke vrlo ga se često povezivalo s preuzimanjem raznih klubova, no ništa se od toga nije ostvarilo, a sada je u razgovoru za francuske medije priznao da uskoro namjerava ponovno voditi neku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Stiže u Francusku

"Uskoro se vraćam. Strpite se, samo malo strpljenja. Uskoro, uskoro. Nisam daleko od novog trenerskog posla", rekao je "Zizou".

Iako Zidane nije otkrio gdje će nastaviti karijeru, to je napravio francuski novinar Sergi Valentin. "Zidane će nakon Svjetskog prvenstva postati novi izbornik francuske reprezentacije, bez obzira na rezultat. Dogovor je postignut i ugovor počinje u siječnju 2023. godine", napisao je Valentin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zidane je u trenerskoj karijeri radio samo u Real Madridu. Počeo je u mladoj momčadi, a početkom siječnja 2016. godine preuzima prvu ekipu. U prvom mandatu na klupi Kraljevskog kluba je proveo godinu i pol, pa se vratio u ožujku 2019. i ostao više od dvije godine.

S Realom je Zidane osvojio ukupno 11 trofeja među kojima su tri Lige prvaka, dvije La Lige, španjolskog i europskog Superkupa te FIFA klupskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo