ZIDANEOV PLAN B: / Ne uspije li dovesti Pogbu iz Manchester Uniteda, svim silama bacit će se na Ajaxovu zvijezdu

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Bude li stavljen u izlog, trebao bi koštati oko 60 milijuna eura

3.5.2019.
9:43
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Bajkovita priča Ajaxove momčadi u ovosezonskom izdanju Lige prvaka malo je koga ostavila ravnodušnim, a to neminovno znači i da su najveći europski klubovi pripremili teren za ljetne transfere kojima bi svlačionica tog nizozemskog kluba mogla biti prilično opustošena.

Momčad koja je stigla na prag finala prestižnog natjecanja nakon što je iz natjecanja eliminirala Real Madrid i Juventus sigurno napušta Frenkie de Jong čije je usluge osigurala Barcelona. I Matthijs de Ligt meta je španjolskih prvaka, ali i mnogih drugih elitnih klubova, kao što su to i Dušan Tadić i Hakim Ziyech, navodi Marca te se okreće 22-godišnjem Donnyju Van de Beeku, još jednom igraču koji ne prestaje impresionirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van de Beek je mlađi i jeftiniji

Navodeći njegove kvalitete, Realu blizak sportski dnevnik tvrdi da Paul Pogba i dalje ostaje najveća želja kluba za osnaživanje veznog reda, ali i da Van de Beek ulazi u tu konkurenciju. Strahuju u Madridu da bi transfer (spominje se 150 milijuna eura) i primanja (oko 12 milijuna eura po sezoni) 26-godišnjeg francuskog veznjaka mogli poprilično opustošiti klupsku blagajnu, a ne treba zaboraviti da Real nije jedini klub koji bi ga želio i mogao dovesti.

Van de Beek je tu puno prihvatljivija opcija. Bude li stavljen u izlog, trebao bi koštati oko 60 milijuna eura...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo