ZIDANE VEĆ RJEŠAVA PROBLEME: / Isco i Bale su mu okrenuli leđa, ovo je njegova poruka njima i ostatku ekipe

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Pitali su novinari Zidanea i za moguće dolaske Neymara i Mbappea

15.3.2019.
14:37
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Povratnička utakmica Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida bit će ona protiv Celte u subotu, bit će to njegova premijera u drugom trenerskom mandatu u slavnom madridskom klubu i 150. na Realovoj klupi ukupno.

Nakon što je francuski stručnjak u svibnju prošle godine napustio radno mjesto s kojeg je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, javili su se pojedinci nezadovoljni svojim statusom pod njegovim vodstvom. Isco i Gareth Bale spadaju među takve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco

Ponovno su dočekali Zidanea pa ne čudi što je novinare zanimalo kakav je njihov odnos. Nije se novi/stari trener želio navući na priču o problemima. Odgovorio je spuštanjem lopte na zemlju.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) watches his players during a training session at the Valdebebas training facilities in Madrid on March 15, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

"Isco samo želi igrati nogomet, ništa više. Tu smo da razmišljamo o nogometu. Računam na Isca kao i na druge igrače, a važno je da se svaki od njih osjeća uključeno", rekao je, a prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale

Na sličan je način odgovorio i na pitanje o Garethu Baleu.

"Ne želim govoriti o njegovoj sezoni do sada. Pred nama je jedanaest utakmica i računat ću na njega. Ponovit ću se, ali on je spreman za igru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O mogućim pojačanjima za sljedeću sezonu, a spominju se Neymar i Kylian Mbappe, ipak nije želio govoriti.

"Neću pričati o igračima koji nisu moji. Ono što mogu reći jest da su oni kvalitetni", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo