ZIDANE SAZNAO KATASTROFALNE VIJESTI UOČI NASTAVKA NAPETE SEZONE: / Ostao je bez još jednog od ključnih igrača. To je sada već treći

Image
Image

Zidane ne može na njega računati u ključnim utakmicama koje dolaze

13.4.2021.
12:35
VOYO logo

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, saznao je loše vijesti uoči napetog raspleta sezone. Real u srijedu igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola i brani rezultat 3:1 iz prvog ogleda, a u prvenstvu je tek prava ludnica jer su na vrhu izjednačeni Atletico, Real i Barcelona, sa po 67, 66 i 65 bodova.

U prošlom kolu, na utakmici s Barcelonom teže mu se ozlijedio jedan od važnijih igrača, Lucas Vazquez, još ranije zbog koronavirusa ostao je bez Raphaela Varanea, a sada je doznao kako još neko vrijeme iz istog razloga neće moći računati na Sergija Ramosa, kapetana i predvodnika momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sergio Ramos of Real Madrid celebrates after scoring the 2-0 Real Madrid v Atalanta, UEFA Champions League, round of 16, second leg. Football, Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - 16 MAR 2021,Image: 598138366, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

"Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida Sergio Ramos pozitivan je na koronavirus", objavio je Kraljevski klub u utorak.

Ramos je trenutačno ozlijeđen i ne konkurira za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola koja je na rasporedu u srijedu, ali zbog korone još duže vrijeme neće smjeti u klub niti na trening, što znači da Zidane ne može na njega računati u ključnim utakmicama koje dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo