ZIDANE POLUDIO NA PRESICI: / 'Vi novinari stvarno nemate pojma. Govorili ste da me se klub mora riješiti, a ja sam još tu'

Image

'Ne mislim da sam užasan trener. Nisam ni najbolji, to je sigurno'

17.4.2021.
16:00
VOYO logo

Trener Reala iz Madrida Zinedine Zidane održao je danas konferenciju za medije pred sutrašnju utakmicu 33. kola španjolske La Lige s Getafeom. Susret se igra od 21 sat. Zidane je na presici odgovarao na pitanja o budućnosti i branio svoj trenerski posao i učinak. Kazao je kako ne misli da je užasan trener, ali ni najbolji...

Image
POGLEDAJTE ZAŠTO SVI ŽIVI HVALE HRVATSKOG MAESTRA: /

Sada je puno jasnije zašto je Zidane zbog Modrića morao mijenjati planove

Image
POGLEDAJTE ZAŠTO SVI ŽIVI HVALE HRVATSKOG MAESTRA: /

Sada je puno jasnije zašto je Zidane zbog Modrića morao mijenjati planove

Osvojio s Realom sve što se može osvojiti

Francuz je osvojio s Realom sve što se moglo osvojiti. No, opet su mu postavljena razna škakljiva pitanja, hoće li ostati trener do kraja ugovora 2022. godine, a pozivi na promjene u raznim intervalima dodavani su u lonac klubova s kojim ga se povezuje, koji također uključuje veze s divom Juventusom iz Serije A, prenose španjolski mediji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan na konferenciji prije utakmice o onima koji i dalje sugeriraju da se njegov uspjeh svodi na sreću, pobjednik Svjetskog kupa rekao je: "Imam li sreće? Da, biti ovdje u ovom velikom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jesam li imao sreće? Da, da dobijem posao u ovako velikom klubu'

"Jesam li imao sreće? Da, da dobijem posao u ovako velikom klubu", rekao je Zidane pa dodao:

"Nitko neće uvijek povući najbolji potez, ali bitno je imati strast. Volio bih da se s medijima može više pričati o nogometu, ali vas zanimaju neke druge stvari. To je šteta jer znam da i vi volite nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvodnog monologa jedan od novinara upitao je Zidane o njegovoj budućnosti u Realu, ali Francuz je htio pričati samo o utakmici s Getafeom.

'Ne gledam dalje od sutrašnje utakmice'

"Ne gledam dalje od sutrašnje utakmice. Samo na to smo fokusirani i to mi je trenutno u prvom planu. Može trener imati ugovor na tri ili pet godina pa odletjeti sutra, a može imati ugovor koji završava sutra pa ostati u klubu", rekao je Zidane pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi novinari stvarno nemate pojma. Govorili ste da me se klub mora riješiti, a ja sam još tu. Ne znam što će biti za tri mjeseca ili godinu dana. Tu sam i sutra imam važnu utakmicu i to je to, nema ništa osim toga."

Marca javlja kako je Zidane odabrao 16 igrača za sraz s Getafeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis čine Courtois, Lunin i Altube, Militao, Marcelo, Odriozola, Chust, Kroos, Modrić, Valverde, Isco, Benzema, Asensio, Vinícius, Mariano i Rodrygo.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Champions League match, 1/4 between Real Madrid and Liverpool played at Alfredo Di Stefano Stadium on April 6, 2021 in Madrid, Spain.,Image: 603780713, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Problemi s izostancima

Vrlo je vjerojatno da će Zidane tijekom dana pozvati još jednog igrača iz CastilleRaúla Gonzáleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč činjenici da Hazard trenira s momčadi više od tjedan dana i unatoč osjetljivoj situaciji u momčadi između ozljeda i preopterećenja, Belgijac neće biti u konkurenciji za Getafe. Izostavljen je bio protiv Liverpoola i također u El Clasicu. Istina je da je s obzirom na događaje jasno da trener ne želi više riskirati s Hazardom.

Na popisu nema Carvajala, Ramosa (ozljeda i covid), Varanea (covid), Lucasa Vázqueza koji je ozlijeđen, a Nacho i Casemiso odrađuju žute. I sada se Mendy pridružuje popisu žrtava Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo