NOVA ZVIJEZDA 'CRVENIH VRAGOVA' / Zidane zaigrao za Manchester United i oduševio nogometni svijet: 'Idol mi je Mesut Özil jer je musliman, baš kao i ja....'

Image
Foto: Profimedia

Zidane Iqbal je ponikao u omladinskoj školi Man. Uniteda i sada je na pripremama nastupio za seniorsku momčad

16.7.2022.
15:12
Profimedia
VOYO logo

U pripremnom susretu igranom u Bangkoku pred 50.000 gledatelja ranije ovoga tjedna, Manchester United je porazio najvećeg rivala Liverpool s 4-0. United je nastupio bez glavne zvijezde Cristiana Ronalda, a Ten Hag je igrao s dvije momčadi, svaka po 45 minuta. Nakon toga United je u slavio i u sljedećoj utakmici na pripremama, protiv Melbournea (4:1).

Jedan od igrača koji je zaigrao za "Crvene vragove" na pripremama, u utakmicama protiv Liverpoola i Melbournea, bio je 19-godišnji veznjak iz Iraka Zidane Iqbal, koji je ponikao u omladinskoj školi Uniteda. Mladi Zidane je odigrao sjajno, pokazao da je veliki talent i može se očekivati da će dobiti priliku u seniorskoj momčadi Man. Uniteda sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zidane Iqbal

"Odrastao sam u Manchesteru i tu živim cijeli svoj život, ali sam ponosan na svoje podrijetlo. Ponosan sam što sam Englez, Pakistanac i Iračanin. Mislim da je bila prava odluka da igram za Irak i zaista mi je čast da nosim dres te reprezentacije", rekao je Zidane Iqbal pa otkrio da mu je idol u djetinjstvu bio slavni turski veznjak Mesut Ozil i da je ima dobio po legendarnom Zinedineu Zidaneu:

"Obojica su jako kreativni i nevjerojatni veznjaci. Ipak, Ozil mi je bio idol jer sam ga imao priliku gledati dok je bio na vrhuncu karijere. Ugledao sam se na njega jer je musliman baš kao i ja", poručio je Zidane Iqbal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo