ZIDANE JE GOTOVO SIGURNO BIVŠI: / Real Madrid već pronašao novog trenera, procurili su i detalji ugovora, a plaća će mu biti ogromna

Image
Foto: Profimedia

Brojni su europski mediji već proglasili Zidanea bivšim trenerom Reala i štoviše već su mu neki pronašli i novi klub

18.5.2021.
9:25
Profimedia
VOYO logo

Ovih dana jedna od glavnih tema u Španjolskoj je vjerojatni odlazak Zinedinea Zidanea s klupe Real Madrida na kraju sezone. Zidane je indirektno i sam potvrdio da bi na kraju sezone mogao otići, ali kako je Real još uvijek u igri za naslov prvaka, Francuz ne želi davati službene izjave o toj temi.

Ipak, brojni su europski mediji već proglasili Zidanea bivšim trenerom Reala i štoviše već su mu neki pronašli i novi klub, Juventus, ali talijanska Gazzetta dello Sport, tvrdi da zna tko će Francuza naslijediti na klupi Reala i kolika će mu biti plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Do sada su se kao mogući nasljednici spominjali Raul i Massimiliano Allegri, a Gazzetta tvrdi da će baš potonji biti trener madridske momčadi. Objavili su da je navodno predsjednik Reala Florentino Perez već obavio sastanak s Allegrijem i da mu je ponudio ugovor na dvije sezone s opcijom produljenja na još jednu te godišnju plaću od čak deset milijuna eura.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo