ZIDANE I RAIOLA DOGOVARAJU PAKLENI POSAO: / Tek se vratio na klupu Reala, a već je krenuo po nasljednika Luke Modrića

Image
Foto: AFP

Ako se sve odigrao kako bi njih dvojica željeli, Francuz bi već ovog ljeta mogao preseliti na Bernabeu

23.3.2019.
16:24
AFP
VOYO logo

Real Madrid će na ljeto biti jako aktivan na tržištu, spreman je dovesti barem jedno veliko ime. Zinedine Zidane se vratio u Madrid i Florentino Perez mu je obećao dovesti prava pojačanja na isteku ove jako neuspješne sezone za Kraljeve, a na listi želja je navodno i Paul Pogba.

Iako se Francuz ranije nije spominjao kao moguće pojačanje Reala, nedavnom izjavom je 'probudio strasti' navijača kraljevskog kluba, kad je izjavio da je Real san za svakog igrača. "To je jedan od najvećih klubova na svijetu, tu je i Zidane kao trener i to je san za svakoga tko voli nogomet", rekao je Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasljednik Luke Modrića

Priznao je da je sretan u Manchesteru, ali nije isključio mogućnost da na kraju ode u Real. Pogba nije bio sretan dok je Jose Mourinho bio tu, ali dolaskom Ole Gunnara Solskjaera počeo je igrati onako kako se to od njega i očekuje, ali je usput i natjerao Zidanea da počne razmišljati o njegovoj kupovini.

Aktualni prvak Europe traži nasljednika za Luku Modrića, a engleski mediji sugeriraju da je Pogbin agent Mino Raiola spreman da njegov klijent napusti Old Trafford i da je već u nekim razgovorima s predstavnicima Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo