ZIDANE BEZ NJEGA NE MOŽE ZAMISLITI BUDUĆNOST: / Francuz odgovorio na brojne glasine vezane za ključnog igrača

Image
Foto: AFP

Pred vodstvom Real Madrida je dugo, toplo i poslom prepuno ljeto

3.4.2019.
14:37
AFP
VOYO logo

Igrač bez kojeg Zinedine Zidane ne može zamisliti svoju momčad, Raphael Varane, digao je na noge pola Europe nakon što je procurila njegova navodna želja da na ljeto poslije osam godina napusti Santiago Bernabeu. Juventus, Manchester United i Bayern prvi su iskazali želju za njim, a sada se navodno u utrku za njegovim potpisom uključio i financijski moćni PSG.

500 milijna eura

Ono što im svima predstavlja problem je njegova izlazna klauzula postavljena na ogromnih 500 milijuna eura. To znači da bi morali ući u direktne pregovore s Madridom ako ga ovi odluče prodati. Nešto će se o tome pitati i Zinedinea Zidanea. A on ni pod koju cijenu ne želi ostati bez sunarodnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's French defender Raphael Varane (C) tries to calm down Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (L) and Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Real Madrid CF and Juventus FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2018. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

"Ne mogu zamisliti budućnost bez Varanea i ne želim. On je mlad igrač. Ovdje je osam godina i jako mu dobro ide. Neću komentirati informacije izvana. Najvažnije je ono što mi on kaže i za sada je u najboljem klubu na svijetu. Osvojio je puno toga i mislim da je na dobrom mjestu", poručio je trewner Reala.

U međuvremenu, počela su se pojavljivati neka od imena koja su kandidati za Varaneovog nasljednika. Španjolski as piše da bi mjesto 25-godišnjaka mogli popuniti Napolijev Kalidou Koulibaly ili Atleticov Jose Maria Gimenez. Njega navodno preferira Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo