Zgražanje u Srbiji: 'Oni nisu dostojni ni Srbije ni nogometa'

Nogometni savez Srbije oštro je osudio huligane koji su u utorak izazvali prekid na utakmici omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Modriči.

12.3.2014.
14:15
VOYO logo

Direktor mladih reprezentacija srpskog Saveza Savo Milošević ispričao se Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine, nogometnoj javnosti i mladim igračima.

"Nogomet mora zbližavati, to je njegova humana i sportska misija. Uostalom, to je bila i naša osnovna ideja kada smo ugovarali dve prijateljske utakmice omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine. Očigledno da pojedinci još žive u nekom prošlom vremenu i mi se od takvih ograđujemo, jer nisu dostojni ni Srbije ni nogometa", rekao je Milošević, bivši proslavljeni srpski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna od legendi srpskog nogometa i njegov zamjenik Mitar Mrkela uputio je posebnu poruku nakon incidenta i utakmice koja će ostati zapamćena po tome što nije završena.

"Baš zbog te činjenice, želimo igrati što češće protiv naših susjeda. Zato su ovakve utakmice i najposjećenije, jer imaju plemenitu misiju da promoviraju prijateljstvo, toleranciju i sportski duh u regiji. Osuđujući incident u Modriči, šaljemo ispriku i jasnu poruku da ćemo nastaviti raditi u interesu zbližavanja naroda, kako na nogometnom terenu, tako i van njega", poručio je Mrkela za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo