'Zgražam se da je netko to mogao napisati'

Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić oštro je demantirao glasinu da je policija u subotu navečer posjetila Rusanovu 13 i 'odnijela neke materijale'.

18.12.2011.
21:21
VOYO logo

"To je laž i izmišljotina, zgražam se da je netko mogao tako nešto napisati! Ma ne možete vjerovati da je tako nešto moguće", rekao je Srebrić.

"Ma zamislite, ta se lažna informacija temelji na tome da je netko vidio nekakav auto pred našim uredom i ljude koji nose registratore!" dodao je tajnik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnio je kakvu dokumentaciju je netko uopće mogao uzeti iz Saveza vezanu uz slučaj uhićenja Širića i Djedovića.

"Mogu se uzeti dokumenti o sastavima komisija za svaku godinu, pa raspored nominiranja sudaca za utakmice... Ali, sve to postoji i u novinama, pa mi je nejasno na što se zapravo cilja", rekao je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliži se skupština, sve su "aktivnosti" usmjerene prema toj sjednici. Dario Šimić, ili bilo koji drugi možebitni kandidat, ne može u srijedu biti izabran na mjesto predsjednika HNS-a umjesto Vlatka Markovića, jer to nije izborna, nego redovna skupština.

"Moguće je postaviti zahtjev za raspravu o opozivu aktualnog predsjednika i onda se glasovanjem odlučuje hoće li se uopće raspravljati o tome. Bude li u zraku 27 ruku, dakle apsolutna većina članova skupštine (ukupno su, naime, 52 zastupnika), raspravljat će se o povjerenju Markoviću", pojašnjava tajnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo