ŽESTOKI UDAR NA KOVAČA: / Igračev otac ga optužuje da mrzi Meksikance!

Image
Foto: AFP, FRANK RUMPENHORST
5.4.2016.
11:28
AFP, FRANK RUMPENHORST
VOYO logo

Na našeg se stručnjaka, naime, žestoko obrušio otac meksičkog reprezentativca Marca Fabiana kojem Kovač nije pružio previše prilike za igru. Fabian je u siječnju došao u Eintracht iz Guadalajare i kod bivšeg je trenera Armina Veha imao dobar status. No, s Kovačevim se dolaskom sve promijenilo.

Kome se tresu koljena?

U porazu od Borussije Mönchengladbach (0-3) je bio u startnoj postavi i igrao do 54. minute. Tjedan dana kasnije je u pobjedi protiv Hannovera (1-0) ostao na klupi, dok ga prošli vikend na gostovanju kod Bayerna (0-1) nije uopće bilo u kadru. Nagnalo je to njegova oca Marca Fabiana Vazqueza na oštru reakciju i vrlo ozbiljne optužbe na račun Kovača. Stariji Fabian, naime, tvrdi da bivši hrvatski izbornik ne voli Meksikance zato što je izgubio od njih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksiko je u odlučujućoj utakmici u skupini A na SP-u 2014. pobijedio Hrvatsku s 3-1 i izbacio je iz daljnjeg natjecanja. Tadašnji hrvatski izbornik Kovač se uoči utakmice zaletio i izjavio 'ako se nekome trebaju tresti koljena, to su Meksikanci'. Zamjerili su mu to itekako u meksičkoj reprezentaciji, pa je Andres Guardado pogodak za 2-0 slavio pokazujući Kovaču da mu se ne tresu koljena. A tu je priču sada iskoristio i Fabian Vazquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negativni osjećaji prema Meksikancima?

"Koliko vidim, Kovač i dalje ima negativne osjećaje prema Meksikancima. Ne znam nijedan drugi motiv zbog kojeg bi izostavio Marca", rekao je Fabian Vazquez za Univision.

Ovom izjavom otac zasigurno nije sinu napravio uslugu. Treba vidjeti kakva će nakon svega biti Kovačeva reakcija i hoće li se Fabian naći u kadru za subotnji dvoboj protiv Hoffenheima, iznimno važan u borbi za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo