ŽESTOKI ISPAD SLAVNOG HRVATSKOG TRENERA: / Eksplodirao nakon pitanja novinara - 'Sram vas bilo, odmah mi se ispričajte'

Image

Jurić je trebao dati intervju novinaru Skyja Massimu Ugoliniju na terenu i novinarima u studiju u Milanu, ali napravio je neviđenu scenu

24.5.2021.
8:04
VOYO logo

Nogometaši Milana i Juventusa pridružili su se prvaku Interu i Atalanti kao predstavnici Serie A u sljedećoj sezoni Lige prvaka, a Napoli je ostao bez plasmana u elitno europsko natjecanje jer je u zadnjem kolu odigrao samo 1-1 na svom stadionu protiv Verone pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića.

Juventus je do Lige prvaka stigao uvjerljivom pobjedom 4-1 na gostovanju u Bologni, ali mu ona ništa ne bi značila da je Napoli uspio svladati Veronu, jer je Milan u Bergamu svladao Atalantu s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli će tako u Europsku ligu zajedno s Lazijom, koji je poražen u zadnjem kolu kod Sassuola s 2-0. Napoli je devet minuta bio u Ligi prvaka. Bivši igrač zagrebačkog Dinama Amir Rrahmani i ujedno bivši igrač Ivana Jurića i njegove Verone, postigao je pogodak za vodstvo Napolija u 60. minuti, a izjednačio je Faraoni u 69. minuti.

Jurić je tako sahranio Napolijev san o Ligi prvaka, a nakon utakmice dao je poprilično zanimljiv intervju za talijanski Sky. Eksplozivan zapravo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Foto Paola Garbuio/LaPresse 27 febbraio 2021 Verona, Italia sport calcio Hellas Verona vs Juventus -Campionato di calcio Serie A TIM 2020/2021 - stadio Bentegodi . Nella foto: ivan juric

Photo Paola Garbuio/LaPresse February 27, 2021 Verona, Italy sport soccer Hellas Verona vs Juventus -Italian Football Championship League A TIM 2020/2021 - Bentegodi stadium. In the pic: ivan juric,Image: 593963619, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Žestoki sukob s novinarom

Naime, Jurić je trebao dati intervju novinaru Skyja Massimu Ugoliniju na terenu i novinarima u studiju u Milanu, ali napravio je neviđenu scenu.

"Juriću, večeras ste presudili tko će u Ligu prvaka. Umjesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali proteklih tjedana. Koliko teško vam je bilo", upitao ga je Ugolini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurić je tu pukao i krenuo rigati vatru. "Eto, odmah na početku ogromno sr*nje! Morali biste poštovati Veronu, ne možete pričati tako o nama! Morate nam pokazati poštovanje, je li vam to jasno?! I morate gledati Veronine utakmice tijekom cijele sezone", grmio je Jurić.

Novinar je pokušao intervenirati... "Dajte mi da završim", rekao je Ugolini, ali Jurić je samo nastavio. "Ne, ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete", ljutito je govorio Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar se tada obrecnuo na Jurića... "Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vrijeme", kontrirao je treneru, a Jurić je zatim eksplodirao.

"Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte", urlao je Jurić i zatim demonstrativno otišao iz kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo