ŽESTOKA SVAĐA ZVIJEZDA NA OLD TRAFFORDU: / 'Pokazao je nepoštovanje prema suigraču'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Evertonov dvojac Ashley Williams i najveća zvijezda liverpoolskog kluba Romelu Lukaku posvađali su se za vrijeme sinoćnje utakmice 31.

5.4.2017.
19:16
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, Williams je poručio najvećoj zvijezdi Evertona kako mora više raditi bez lopte, a dobio je surov odgovor. Lukaku mu je stavio prst na usta i poručio mu da bi trebao biti miran, aludirajući valjda na to da je on glavna zvijezda momčadi i prva violina "The Toffeesa".

Iako, Britanci špekuliraju što bi gesta belgijskog internacionalca trebala značiti, pa ističu kako je Lukakov potez značio "drži jezik za zubima, jako puno radim za tebe u igri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokazao nepoštovanje prema svojem suigraču'

Kako bilo, bivši branič Evertona Martin Keown prokomentirao je situaciju kazavši kako je Lukaku, kako javlja britanski tabloid Daily Mail, pokazao "nepoštovanje prema svojem suigraču". To je objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ashley je u toj momčadi vjerojatno najiskusniji i upravo bi njega Lukaku morao slušati. Baš me zanima što se događa između njih u svlačionici, jer mi ne djeluje kao da su u dobrim odnosima. Ovo ne treba momčadi", komentirao je Keown za BT Sports, a s njim se slaže i Arsenalova legenda Ian Wright koji je poručio da je Lukaku pokazao nepoštovanje prema suigraču.

'Neke stvari se rješavaju u svlačionici'

"Neke stvari se rješavaju u svlačionici. Mogao mu je reći bilo što, pokazati nezadovoljstvo, ali u svlačionici. A ne ovako javno ga bezobrazno ušutkavati", dao je do znanja Ian Wright.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rio Ferdinand, legendarni nogometaš Manchester Uniteda, brani Lukakua i Williamsa.

"Volim vidjeti strast u svađi između suigrača. U mojoj karijeri gotovo da i nije bilo utakmice u kojoj se nisam sukobio sa suigračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton zabio 250. pogodak Unitedu

Što se tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako je ovo bio je ovo direktni dvoboj za petu poziciju ljestvice. Da je Everton, kojim slučajem, bio slavio protiv Uniteda, zasjeo bi na petu poziciju s 53 boda (isti broj bodova imao bi Manchester United, ali lošiju gol razliku). No, vragovi su bodom ostali peti, isto kao i Everton sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je poveo u 22. minuti utakmice. Ashley Williams je u jednom napadu dobro skočio nakon kornera i prebacio loptu, a dočekao ju je Phil Jagielka, koji ju je bez problema zakucao u mrežu za ludnicu u sektoru s gostujućim navijačima. I za – povijest! Bio je to 250. gol Evertona Manchester Unitedu, čime je postao prvi klub u Premier ligi u povijesti koji je Crvenim vragovima zabio toliki broj golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 94. minuti dogodio se poklon za Manchester United. Udarac Shawa rukom je obranio upravo Ashley Williams, koji je dobio crveni karton, a United kazneni udarac. Zlatan Ibrahimović je s bijele točke spasio United poraza.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo