ŽESTOKA REAKCIJA NA POSLJEDNJI TUDOROV ISPAD: / Novinari brane napadnutog kolegu - 'To je sramotno i podcjenjivački'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon Tudorove pressice uslijedile su brojne reakcije, a među prvima se oglasio i HND

4.7.2020.
22:58
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka Igor Tudor iskoristio je posljednju pressicu za ponovni obračun s novinarom Slobodne Dalmacije, ali vjerojatno nije očekivao da će brzo nakon toga novinarska struka reagirati i žestoko osuditi njegov ispad.

Novinar SD-a, Antonio Juričić postavio je Tudoru sljedeće pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ne bude da vas stalno kritiziramo, kako biste vi sami ocijenili igru vaše momčadi u post korona eri, i koji bi segment naveli kao najreprezentativniji", pitao je novinar, a Tudor mu je sarkastično odgovorio.

"Pozdrav Antonio, ja bih najprije čestitao tebi, čuo sam da ideš u trenere, da postaješ pomoćni trener juniora Solina. To je velika stvar za tebe i za Solin, možda i za Hajduk, možda i šire, jer ja sam uvjeren da će juniori Solina uskoro napraviti spektakl, da će to biti miks igre Cityja i Liverpoola, s Burnleyevim kontrama koje voliš, duga lopta na Antu ili kratka na Matu... Veseli me da će nogometni sladokusci napokon doći na svoje, da ćete napraviti u Solinu veliki napredak, i ja ću biti na tvom prvom susretu i dati ti podršku, samo pozitivu. Ja se jedino bojim da Brba i oni koji budu vodili Hajduka u skoro vrijeme neće biti dovoljno brzi da te dovedu ovdje na Poljud, da će te uzeti neko drugi... A to bi bila šteta... . A što se tiče odgovora na tvoje pitanje, ja mislim da je najvažnije znanje. I za liječnika, i za novinara i za trenera... Mogu ti odgovoriti samo onako kako bi ti to složio, a to je da nije dovoljno voljeti klub i biti galamdžija, nego imati znanja, a na žalost toga nema. Kad nema znanja sve ostalo je uzalud", poručio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija HND-a

Nakon Tudorove pressice uslijedile su brojne reakcije, a među prvima se oglasio i HND.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotan, podcjenjivački istup Hajdukova trenera prema kolegi novinaru Slobodne Dalmacije Antoniju Juričiću. Da, da, gospodine Tudor, novinari su u ovoj zemlji krivi za sve pa za i loše rezultate Hajduka", poručili su iz HND-a Tudoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo