'SRAM IH MOŽE BITI' / Žestok ispad direktora Osijeka: 'Ovo što se događa je stvarno sramota, imenom i prezimenom prozivam njih dvojicu'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Nakon utakmice žestoko je istupio sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević koji je imao što reći o suđenju Marija Zebeca

4.9.2023.
7:41
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja pobijedio Osijek sa 3-2 premda je do 70. minute gubio sa 0-2.

Image
O SUĐENJU /

Trener Osijeka poslao otrovne strelice: 'Cijela Hrvatska je ovo vidjela. Sramota za hrvatski nogomet'

Image
O SUĐENJU /

Trener Osijeka poslao otrovne strelice: 'Cijela Hrvatska je ovo vidjela. Sramota za hrvatski nogomet'

Osijek je poveo 2-0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no Plavi su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87-11m, 90+9-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je veći dio utakmice bio u velikom minusi bez igre i prilika, Dinamo je u Osijeku nevjerojatnom završnicom okrenuo rezultat ostvarivši 3-2 pobjedu, a junak susreta bio je Bruno Petković postigavši dva gola iz kaznenih udaraca, pri čemu drugi u devetoj minuti nadoknade.

Nakon utakmice žestoko je istupio sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević koji je imao što reći o suđenju Marija Zebeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što vam se obraćam u tonu. Ne tako davno prozvao sam Pajača da nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti. Šest mjeseci je dobio zabranu, Osijek nije dobio ništa. Ponovno prozivam Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti. Unakazili su derbi. Dva penala su dosudili, jedan dvije minute prije kraja. Svi mi koji smo igrali nogomet, znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio van 16 metara. Niti na jednoj kameri se ne može ustanoviti. Drugi penal, nema govora. Presmiješan kontakt", započeo je Kulešević pa nastavio:

"Pozivam HNS Ii sudačku organizaciju da se očituje. U pet, šest dana smo planirali uložiti milijun ili dva eura, je li potrebno to uložiti? Čestitam svojim igračima, ali ovo je sramota. Sveukupno, velik cirkus. U poluvremenu je drastično promijenio kriterij, nekoliko nerazumnih faulova, žute kartone. Penali. Odradili su posao vrhunski, sram ih može biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što se događa je stvarno sramota. Imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca, sram ih može biti".

Dobio je Kulešević i pitanje hoće li Ramon Mierez završiti u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mierez neće završiti u Dinamu, nema šanse. Ako završi - ja sigurno nisam više sportski direktor NK Osijeka".

Sjajne borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo