'Žena me stalno pita zašto za toliko para radim u Srbiji'

Gotovo da se ne pamte dani kada je prvak Srbije, Partizan, tri puta zaredom izgubio od Crvene Zvezde, i to pod trenerskom palicom slavnog Avrama Granta.

7.5.2012.
12:43
VOYO logo

Avram Grant u Humskoj zarađuje 900.000 eura po sezoni, otprilike kao i nekad Vahid Halilhodžić u Dinamu, ali za te novce trpi brojne kritike. Slaba je utjeha navijačima što je Partizan ponovno prvak kada ga Prosinečki i ekipa s Marakane pobjeđuju kad god stignu. Zadnji poraz u prvenstvu prelio je čašu, pa je tako Grant na presici upitan misli li da ima preveliku plaću s obzirom na svoj učinak.

"Zašto me pitate za primanja, hoćete li možda da vam dam postotak? Ovo je jedan od manjih ugovora koji sam imao i u Partizan nisam došao zbog novaca. Jesam li sam opravdao očekivanja, pitajte ljude koji su me doveli. Žena me stalno pita zašto za toliko para radim ovdje, pa ne znam kome da odgovorim, vama ili njoj", izjavio je nervozni Grant za Kurir i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od moga dolaska, Partizan igra puno bolje nego kod Aleksandra Stanojevića, a to se ogleda u tome što smo konkretniji i stvaramo više šansi. Vezali smo deset pobjeda u prvenstvu, a to ne možete učiniti ukoliko nemate zajedništvo u ekipi. Isto mislim i za upravu i smatram da imam njihovu podršku, mada sam svjestan da nisu sretni zbog poraza od Zvezde", naglasio je Grant.

Premda mu ugovor ističe tek u rujnu 2013. godine, malotko vjeruje da će nezadovoljni i skupi stranac ostati na klupi Partizana sljedeće ssezone. Već se spominju i dva imena potencijalnih nasljednika - Vuk Rašović i Vladimir Vermezović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo