ŽELJKO KOPIĆ UOČI UZVRATA U SOFIJI NA KOJI HAJDUK IDE BEZ KAPETANA : / 'Jedini cilj je prolazak, ne bježimo od uloge favorita'

Image
Foto: PIXSELL

Usprkos brojnim ozljedama koje su pokosile Hajduk, trener Kopić i igrači ne bježe od uloge favorita

1.8.2018.
20:22
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk sutra ide na teško gostovanje u Bugarsku gdje brani minimalnu pobjedu ostvarenu na Poljudu u prvom susretu, a majstore s mora posebno su pogodile ozljede zbog kojih su primorani u Bugarski ići bez kapetana i s trećim vratarem među vratnicama. Utakmicu je najavio trener Hajduka, Željko Kopić.

Idu sačuvati prednost

"Imamo 1:0, dolazimo maksimalno koncentrirani i ozbiljni. Svjesni smo da nas čeka zahtjevna utakmica i da će nas protivnik dovesti u nemirnu situaciju. Ali, vjerujem da ćemo biti pravi i na razini koja se od nas očekuje i da ćemo ostvariti cilj, prolazak dalje. Jedini cilj je prolazak. Ne bježimo od toga da smo favoriti,"prenosi Kopićeve riječi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vježbanje jedanaesteraca

"Mi vam radimo stalno i na kornerima i na slobodnim udarcima i znamo i tko nam jedanaesterce izvodi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede vratara

"Naš vratar koji će braniti ima kvalitetu, proveo je s nama pripreme. Puno smo s njim razgovarali. Uradit ćemo sve i s psihološkog aspekta da bude pravi.", rekao je Kopić.

Ostavili Tudora u Splitu

"Zbog ideje koju imam za ovu utakmicu odabrao sam kadar koji može odgovoriti zahtjevima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopez van forme, Nižić bolestan

"Nižić je imao povišenu temperaturu. Kad dođeš bez kapetana i nositelja kvalitete u zadnjoj liniji normalno da nas to remeti, ali poveli smo dovoljan broj igrača. Tko god da se pojavi u zadnjoj liniji vjerujem da će biti pravi.", istaknuo je trener Hajduka.

Loš start u sezonu

- Da, bile su dobre utakmice na pripremama. Vidite, prva protiv Slavije znao sam da će biti zahtjevna, Slavija igra na mali broj golova. Imaju kvalitetne kontranapade. Došli smo do pobjede i to nam daje mogućnost prolaska. U Osijeku smo ušli dobro, a poslije... Ostavljamo sve to iza nas, analizirali smo sve. Cilj je prolaz.", zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo