Ministar Jovanović odbrusio Vukovarcima!

'Ja ne moram dokazivati svoje domoljublje, ja sam hrvatski branitelj koji je proveo više od godinu dana na prvoj crti bojišnice', poručio je Željko Jovanović Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara

10.9.2013.
16:55
VOYO logo

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović iz Rijeke je poručio kako na utakmici Srbije i Hrvatske na Marakani nije vidio paljenje hrvatske zastave, a zbog kojeg su iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara zatražili njegovu ostavku, smatrajući da je trebao napustiti beogradski stadion.

"Ja ne moram dokazivati svoje domoljublje, ja sam hrvatski branitelj koji je proveo više od godinu dana na prvoj crti bojišnice. U Beogradu zaista nisam vidio paljenje zastava jer je položaj lože u kojoj sam sjedio bio takav. Nisu vidjeli niti drugi. Sa mnom je bio predsjednik Saveza Šuker, koji bi me vjerojatno upozorio da se to događalo" , rekao je Jovanović te dodao kako je razgovarao sa srbijanskim ministrom sporta Vanjom Udovičićem i izrazio žaljenje zbog skandiranja i zviždanja na hrvatsku himnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on se kaže, složio, da to nije bio sportski potez.

"Odmah nakon utakmice dao sam izjave gdje sam ponovio svoje zgražanje pojedinim ponašanjima navijača na stadionu i smatram da sam kao ministar sporta učinio sve što je bilo potrebno", istaknuo je Jovanović za Media Servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo