Želi spriječiti novu sramotu sa 20 milijuna funti!

U nedjeljnom finalu engleskog Liga kupa, Birmingham City je na Wembleyju pred gotovo 90.

28.2.2011.
23:09
VOYO logo

Prema pisanju Daily Stara, Arsenalov menadžer Arsene Wenger, želi što prije dovesti Liverpoolova vratara Pepea Reinu za kojeg je spreman platiti odštetu od čak 20 milijuna funta! Epilog je to novog posrtaja Arsenala u nekom finalu – Birmingham je, naime, na Wembleyu nakon 47 godina osvojio Liga kup.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iEv2Mlw3mlRdc8BD

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je jasan - Wengerov klub već šest godina ništa nije osvojio, često zahvaljujući upravo nesigurniom vratarima. Zbog toga je atmosfera u klubu prilično depresivna uoči odlaska na Camp Nou sljedećeg tjedna, iako Topnici imaju 2:1 pobjedu iz prve utakmice na Emiratesu.

http://video.rutube.ru/7498fe2f5349c871c89df491bb56182e

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pobjednički pogodak Martinsa u zadnjoj minuti najzaslužniji je Arsenalov dvojac, vratar Wojciech Szczesny i srednji branič Laurent Koscielny (Francuz poljskog podrijetla).

http://video.rutube.ru/6c5bce75e5d82b5f522e44c482b2b207

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takva se pogreška ne smije dogoditi, zato naporno treniramo. Ne znam je li bio problem u komunikaciji, znam samo da ovaj poraz užasno boli. No moramo ići dalje, ne smijemo dopustiti da zbog jedne pogrešne sekunde izgubimo dva dobra igrača", govorio je Wenger poslije poraza koji je došao u najgore moguće vrijeme, tjedan dana prije uzvratnog okršaja osmine finala Lige prvaka u Barceloni.

Ono što ga može dodatnio zabrinuti prije dolaska na noge moćnoj Guardiolinoj momčadi je ozljeda Robina van Persieja u utakmici s Birminghamom, zbog čega je Nizozemčev nastup na Camp Nou doveden pod znak pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102270472006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo