Zdravko Mamić se žestoko obrušio na Sammira?!

Iako Zdravko Mamić javnosti stalno želi prezentirati bajnu sliku unutar zidova 'svoga' Dinama, navodno to uopće nije tako.

6.11.2011.
14:16
VOYO logo

Vijest koja je procurila među novinarima jest da se navodno Zdravko Mamić na sastanku s igračima žestoko obrušio na svog ljubimca Sammira, zamjerajući mu na nesportskom životu.

Naime, Brazilac je opet počeo ružiti, nekoliko puta se čak nije pojavio na treninzima, što je, naravno, stalno zataškavano, no sada je gazdi prekipjelo. Ozlijeđeni Sammir se, inače, uopće nije pojavio na utakmici sa Zagrebom, niti na svom mjestu u loži, niti u svlačionici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se pročulo kako su se sukobili trener Jurčić i Leandro Cufré, pa zbog toga Argentinac nije bio niti na klupi...

"Ja sam zdrav i spreman, a trenera pitajte zašto nisam igrao!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za repliciranje imao je Kruno nakon sraza sa Zagrebom, ali je navodno izgubio glasnice pa je na presicu poslao svog pomoćnika Tomislava Rukavinu.

Iz Dinama je stigla i loša vijest za Slavena Bilića. Naime, u 18. minuti susreta sa Zagrebom ozlijedio se Šime Vrsaljko. Stradala je stražnja loža i Modri reprezentativac neće vidjeti Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šećer na kraju posuli su navijači sa sjevera koji su na 'svojoj' tribini uništili novih 12 stolaca, za vrijeme utakmice bacali su baklje u teren, da bi na na kraju utakmice Dinamove igrače počastili zvižducima i uvredama zato što ih nisu pozdravili.

Potom se nekoliko stotina Boysa stacioniralo pod zapadnu tribinu. Pod budnim okom specijalca žestoko su vrijeđali Dinamovo vodstvo, pa su se za 15-tak minuta razišli. Dok su oni prosvjedovali, igrači su napuštali stadion kroz južni izlaz, a u loži je zasjedao Dinamov Izvršni odbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo