Zdravko Mamić preko noći doživio čudesni preobražaj!

Mnogo je toga rečeno o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ovih dana, ali zapravo, jedino je bitno što kaže Zdravko Mamić.

29.3.2011.
17:06
VOYO logo

"Da se razumijemo, naravno da sam konsterniran, da je poraz u Gruziji težak i da mi je, kao i svima, užasno teško pao. Poraz je neočekivan i neugodan. Međutim, siguran sam da će se Hrvatska kao prva u skupini plasirati na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj", rekao je Mamić kojeg su do jučer smetali Bilićevi eksperimenti s Dujmovićem i Strinićem ispred Vukojevića i Pranjića.

"Svatko od nas ima svoja razmišljanja. Netko misli da bi mogao igrati Pero, a netko da bi bio bolji Franjo. Ali to nije bit priče", diplomatski će Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je proteklih dana puno priče treba li Bilić ostati, u prvi se čas nakon utakmice činilo kako je Izvršni dopredsjednik Dinama i sam razmišljao o tome, ali danas misli drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To uopće nije upitno. Neće se zbog jednog poraza valjda srušiti sustav. Grozno je tako razmišljati. Ako je Slaven Bilić bio dobar prije, onda može biti dobar i sada. Hrvatska je nogometna sila. Zar netko sumnja u to? Imamo igrače svjetske klase, to se vidi iz aviona. Ali u zadnje je vrijeme svima nedostajalo zajedništva, na svim razinama i u svim segmentima. Ovdje ne govorim samo o nogometu, zato sad moramo skupa na nacionalnoj razini. Apeliram na zajedništvo nacije. Bilić s ovim dečkima može biti prvak Europe 2012. godine!".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103290117006 arti-201103280784006 arti-201103280700006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo