Zdravko Mamić otkrio o kakvom treneru razmišlja!

'Dosad sam bio protiv stranaca na klupi Dinama i reprezentacije, ali sada nakon ovog vidim da sam možda griješio.

9.12.2011.
13:18
VOYO logo

"Prvo, mene je uopće sramota govoriti u javnosti nakon onog što se zbilo u srijedu. Prije tri mjeseca bili smo na 80 katu nebodera, a sad smo 40 katova ispod zemlje! Što su nam samo napravili trener i igrači!? Znate li u kojem smo stanju sada? Kao onda kad smo ispali u 'ligu za bedaka'. Trebat će vremena da zaraste taj ožiljak", istaknuo je Zdravko Mamić svjestan očito svjestan situacije u kojoj se našao Dinamo.

No, javnost s nestrpljenjem iščekuje odgovor na pitanje - tko će biti postati novi trener hrvatskog prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biranje Dinamova trenera bit će dug i težak posao. U ovom trenutku zaista ne razmišljam baš ni o kome. Ne znam što napraviti, zaista ne znam. U Hrvatskoj ne postoje treneri za Dinamo! Ne za ovu razinu natjecanja kakva je Liga prvaka", otkrio je Maminjo.

Ipak, možda mu mi možemo pomoći, odnosno Vi. U anketi koju smo vam postavili, dali ste nam jasan odgovor. Kako u buduće ne bi dolazilo do incidenata kao u slučaju s Vahidom Halilhodžićem, ili kako se ne bi svakodnevno morao crvenjeti pred NO-om zbog katastrofalnih rezultata svog stratega, najbolje bi bilo da klupu Dinama preuzme sam Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2.095 glasova čak 34 posto pripalo je upravo Maminju, slijedi ga na drugom mjestu s 15 posto 'skupi i iskusan stranac', dok je na trećem mjestu s 14 posto trener svih trenera, Ćiro Blažević.

Zanimljivo je kako smatrate da nakon Krune Jurčića u Dinamu više nema mjesta za domaće trenersko ime. Tek su s devet posto nešto istaknutiji Cico Kranjčar i sa sedam Josip Kuže, koliko i Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branko Ivanković, Krasimir Balakov, Slaven Bilić, Ilija Lončarević, Marijan Vlak i Marko Mlinarić svedeni su na 'minimalac'.

"Dosad sam bio protiv stranaca na klupi Dinama i reprezentacije, ali sada nakon ovog vidim da sam možda griješio. Sve je moguće, dakle i stranac na klupi Dinama. Nama treba Atila, Bič Božji! Ćiro iz '82", zaključio je Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo