U Dinamu započeo novi šou: Zdravko Mamić nema pojma!

I tek što je medijskim prostorom protutnjala vijest kako je Roma spremna ponuditi pet milijuna eura za mladog dinamovca Tina Jedvaja, oglasio se Zdravko Mamić.

16.4.2013.
17:02
VOYO logo

"Nema nikakve ponude Rome za Jedvaja. Znam da se uvijek iz raznih izvora, menadžerskih i drugih, lansiraju mnoge priče, ali definitivno Dinamo nije dobio nikakvu ponudu niti ja bilo što o tome znam", istaknuo je Maminjo, a onda je predsjednik ModrihMirko Barišić ispalio poznatu Mamićevu rečenicu.

"U sljedećem prijelaznom roku sigurno nitko od naših mladih igrača neće otići iz Dinama", rekao je predsjednik hrvatskog prvaka i naveo razlog zašto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za svakog našeg mladog igrača je bolje da se afirmira u Dinamu, a tek onda da ode van. Nogometni život je ponekad brutalan, nije jednostavan, u inozemstvu se lako izgubiti. Razne ponude za naše mlade igrače dolaze iz cijele Europe. Gotovo svakodnevno. Možda nećete vjerovati, ali dolaze i za bezimene klince, a ne samo za dečke koji su već poznati javnosti. Ruše se dosadašnje barijere, sad je prava navala na mlade igrače, ne samo na naše. Međutim, mi ćemo učiniti sve da naše mlade dečke vežemo ugovorima kako bi ostali kod nas", istaknuo je Barišić za Sportske novosti.

Je li istina da Dinamo ne želi prodati Jedvaja jer je još uvijek premlad, saznat ćemo već ovo ljeto... Ili će ovo biti nova epizoda u kojoj će na kraju Mamićevo srce još jednom 'prokrvariti', kao i nedavno u slučaju Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo