Zdravko Mamić izgubio kompas zbog Krune Jurčića!

28.8.2013.
8:51
VOYO logo

"Tužan sam, ali čestitam Austriji na plasmanu u Ligu prvaka, Zoranu i Krznaru koji su odlično pripremili utakmicu, te igračima. Takvu statistiku nije imala niti Barcelona. Ali što to vrijedi, mi smo Ligu prvaka izgubili u Zagrebu", izjavio je Zdravko Mamić za Sportske, zaštitivši brata Zorana, koji je nakon otkaza Kruni Jurčiću privremeno preuzeo momčad.

Zato je sve ono loše opet palo na prethodnog trenera, kojeg Mamić nije htio spomenuti imenom, ali je jasno da se radi o Kruni Jurčiću, kojeg je sam Mamić u posljednje četiri godine čak tri puta dovodio na klupu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri mjeseca smo učinili baš sve krivo da nam se ovo danas dogodilo. Mi smo Ligu prvaka izgubili u tim mjesecima, prva utakmica je bila oličenje svega lošega. Bila je loše pripremljena i loše vođena svih tih mjeseci. A Dinamo uopće tjelesno nije pripremljen. Utakmica u Beču je bila savršeno vođena", napomenuo je Mamić stariji, još jednom štiteći brata Zorana, a krivnju bacajući na Jurčića, kao da pored njega u zagrebačkoj utakmici nije sjedila i 'vječna sjenka', sportski direktor i brat Zoran Mamić.

http://rutube.ru/video/embed/6521587

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je Dinamo išta radio krivo, ako me za išta treba optužiti, treba me optužiti za izbor trenera. Uoči ove utakmice dobio sam potvrdu da naši kvazitrenerčići ne znaju. Sve što su govorili o ovoj utakmici, odvilo se suprotno. Nemaju pojma."

Naravno da posebno boli što je Dinamo zbog tog jednog gola manjka ostao i bez više od osam milijuna eura koje bi mu donijela Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki ekonomski udarac, izgubili smo koeficijent jer bismo dobili četiri boda da smo se plasirali u Ligu prvaka. Međutim, okrećemo se utakmici s Istrom, u petak čekamo ždrijeb. Sad imamo drugi cilj – Europsku liga. Po svim elementima nogometne igre, zaslužili smo prolaz, bili smo bolji u tri poluvremena, ali nas je koštalo ono zagrebačko drugo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo