Eduardo napušta Vatrene: 'Napast će Kovača, ne znam što je tom momku u glavi'

Nakon što su se izredali svi veliki stručnjaci u Hrvatskoj i otkrili svoja razmišljanja o hrvatskom nastupu na SP-u, za kraj je progovorio i Zdravko Mamić.

29.6.2014.
15:20
VOYO logo

Zdravko Mamić je gostovao na televiziji Z1 i otvorio je dušu. Bez dlake na jeziku rekao je sve što misli o nastupu Vatrenih, ali i reakcijama pojedinih igrača.

"Ocijenio bih nastup Hrvatske s trojkom. Ovo nikako nije uspjeh, ali ne možemo to nazvati ni neuspjehom jer se nismo osramotili. Utakmica protiv Brazila usmjerila je tijek zbivanja, a u toj utakmici nam se dogodila 'oružana pljačka', sve je bilo protiv nas. Na kraju smo morali juriti Meksiko ali smo se slomili. Bez obzira na sve to, Kovač ima moju podršku", rekao je Mamić i otkrio što misli o Vukojevićevom oproštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vukojević je sjajan igrač i jako čestit momak, jedan od najboljih koji je prošao kroz moju karijeru. Iako ga razumijem, mislim da to nije smio napraviti. Hrvatska mu je dala sve, nogometno ime i prezime... Hrvatska je svetinja i njegov potez nikako ne mogu opravdati."

Iako ga je godinama gurao u reprezentacija, Maminjo je naglasio kako za Sammira u Brazilu nije bilo mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je morao prije biti pozvan u reprezentaciju, ali nije jer je bio žrtva moći i medija. U Brazilu nije trebao putovati jer šest mjeseci nije igrao ozbiljan nogomet i nije fizički bio na razini. Ovo je bio potpuno krivi tajming."

Za kraj, Mamić se obrušio na Eduarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eduardo će su u ponedjeljak oprostiti od reprezentacije i to na jedan vrlo ružan način. Napast će savez i izbornika. To je informacija koja je došla do mene. Ne znam što je tom momku u glavi, ja sam ga zvao da se vrati u Dinamo, ali on ne želi, rekao sam mu da ću ga platiti kao nikad, ali ne želi ni čuti. On se sprda i s Dinamom i reprezentacijom", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo