Mamić 'poludio': Dao otkaz Jurčiću, a zbog bivše 'ljubavi' ponudio svoj odlazak

Nakon neugodnog i bolnog poraza od bečke Austrije (2:0) u 4.

21.8.2013.
23:47
VOYO logo

"Bio sam normalan nakon ovog poraza, sve do razgovora s našim trenerom Jurčićem. Žao mi je ovih divnih navijača, ovakvu energiju nismo imali od utakmica s Partizanom i Newcastleom. Jamčim vam da će Dinamo pobijediti u Beču, ali ne znam hoće li biti dovoljno. Da bismo to napravili, potreban nam je šok, a to donosi smjena trenera. Tako je odlučio IO kluba. Zahvaljujem mu na svemu i on će kao svi Dinamovi treneri biti lijepo ispraćen i adekvatno isplaćen", izjavio je Zdravko Mamić i dodao:

"Kandidata za novog trenera nema ni na topografskoj karti jer ovo nije bilo očekivano. Nakon utakmice javio sam se Branku Ivankoviću koji mi je rekao da je baš na izlazu sa stadiona. Pozvao sam ga da se vrati na razgovor, a on mi je odgovorio da ćemo se vidjeti ujutro. Time je sam sebe eliminirao. Ćiro? Možda onaj iz 1982., ali ovaj današnji ne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Mamića upitali i za Cicu Kranjčara.

"Znam da biste vi najrađe njega htjeli, a onda bi jedva čekali da se prvi put napije i od toga radili spektakl. Međutim ako se gospodin Halilhodžić želi vratiti, ja svoj mandat dajem na raspolaganje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/V3M6wF-7n2E Ovako je izgledao rastanak Mamića i Vahe

Mamić je rekao da će nakon odlaska Jurčića možda i on morati napustiti klub:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećavam vam, ako mi date šansu, Dinamo će biti još bolji i uspješniji. Krunu je u njegovom trećem mandatu uništila njegova prevelika emocija. Kada sam ga vidio nakon utakmice došlo mi je da se rasplačem. Izljubili smo se na odlasku, ali ja nemam grižnju savjesti. On ni u svom trećem mandatu nije promijenio svoj odnos i zato je smijenjen nakon jednog poraza. Očigledno je da postoji problem s hrvatskim trenerima u Dinamu. Tako je bilo i s Antom Čačićem. Donijeli smo hrabru odluku, smijenili ga i osvojili bod protiv kijevskog Dinama. Jednako tako, i sada smo donijeli ispravnu odluku. Možete misliti da sam nestrpljiv ili da sam budala, no to je jedini način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo