Stigla samarcina HNS-u: 'To nije u redu i posteno'

Utakmica Hrvatske i Malte privukla je samo osam tisuca navijaca na Maksimiru.

10.9.2014.
17:19
VOYO logo

Dan nakon pobjede, oglasio se i sluzbeni Klub navijaca nase reprezentacije - Uvijek vjerni. Cak i ta navijacka struja, koja je 'bliska' HNS-u nije bas najbolje prihvatila cijene ulaznica za dvoboj protiv nogometnih liliputanaca.

"U ima navijaca hrvatske nogometne reprezentacije, s naglaskom na nase clanstvo okupljeno u sluzbenom Klubu navijaca Uvijek vjerni slobodni smo, zapravo i duzni pokazati svoje istinsko neslaganje s cijenama ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Malte u utorak u Zagrebu. Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom pocetku kvalifikacija mnoge su navijace doslovce sokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, ovim putem izrazavamo zaljenje zbog takve odluke celnistva Hrvatskog nogometnog saveza koje uistinu nije prepoznalo drasticnu gospodarsku situaciju u kojoj su zrtve brojni gradani, medu njima i hrvatski navijaci. Bez imalo empatije tako se postaviti prema navijacima koji su s reprezentacijom putovali i na kraj svijeta nije u redu i posteno ni prema samim igracima reprezentacije koji su zasluzili podrsku koju im Savez preskupim cijenama ulaznica oduzima. Zalosni zbog takvog poteza glasno porucujemo Izvrsnom odboru HNS-a da se s ovakvim odnosom prema navijacima nikad necemo sloziti.

Izvrsni odbor KN UV"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo