Šok u Rusiji: Nogometaši Bayerna usred noći završili na ulici

Nogometaši Bayerna doživjeli su neugodno iznenađenje u Moskvi pred utakmicu Lige prvaka protiv CSKA.

29.9.2014.
9:06
VOYO logo

Pep Guardiola i oni snalažljiviji su izašli s dekama u hladnu noć, a vodstvo kluba se ekspresno snašlo i odvelo igrače u obližnji restoran koji je radio. Igrači i stručni stožer se tako neočekivano družio usred noći, sve dok nisu dobili dozvolu da se mogu vratiti u hotel.

Strogi Guardiola je igračima dozvolio da spavaju sat dulje, kako bi malo nadoknadili iznenađenje. Kao što možemo vidjeti, Bavarci nisu bili previše šokirani, ružno buđenje su shvatili kao zanimljivu novost. Usput su se slikali na ulicama ruske metropole...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u utorak u 20.45 sati, a moguće je da su navijači CSKA stajali iza spačke, da barem malo ometaju igrače njemačkog prvaka. Torcida u Splitu je znala karuselom oko hotela buditi suparničke igrače, u Rusiji možda vrijede drugi običaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, CSKA je u 1. kolu Lige prvaka nastradao od Rome s 5:1 u Rimu, ukoliko Bavarci osvoje Moskvu, CSKA može lagano se pozdraviti sa šansama za prolaz u drugi krug. Teško će se vaditi u Njemačkoj ili protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo