ZBOG NJEGA SE KOVAČ MORAO ISPRIČAVATI SVIMA, A SADA GA BAYERN IPAK UZIMA: / Njegov dolazak ugrozit će Perišića

Bild tvrdi kako je direktor sporta u Bayernu, Hasan Salihamidžić već krenuo u akciju

19.3.2020.
10:15
Profimedia

Trebao je to prošlog ljeta biti jedan od najzvučnijih transfera i do sada najveći transfer Nike Kovača u trenerskoj karijeri. Ozljedama skloni njemački nogometaš iz redova Manchester Cityja, Leroy Sane, trebao je pojačati Bavarce i nije to bila tek puka transfer-spekulacija, već je posao doista bio na milimetar od realizaije.

A onda se Sane teško ozlijedio u kolovozu na utakmici Community Shielda i transfer je preko noći propao. Niko Kovač je tih dana također najavljivao ovaj transfer i tvrdio je kako će se on realizirati, a na kraju se morao posuti pepelom i javno se ispričavati zbog toga što je uvjeravao da će posao biti finaliziran.

Akcija Sane

Međutim, Bayern, bez obzira na to što Kovača više nema, i dalje želi dovesti Sanea i planira početi s pregovorima već u travnju. Naime, Sane je još uvijek bez agenta, zastupa ga obitelj, a od travnja ove godine trebao bi potpisati za LIAN Sports, agenciju koja zastupa brojne svjetske zvijezde uključujući i Vatrene, Josipa Brekala, Antu Rebića, Dominika Livakovića, Marka Roga, a to znači da će u svakom slučaju Bayernu biti puno lakše pregovarati.

Bild tvrdi kako je direktor sporta u Bayernu, Hasan Salihamidžić već krenuo u "akciju Sane" i bio na sastanku s agencijom te kako je Bayern Saneu spreman ponuditi petogodišnji ugovor. Problem će svakako biti odšteta jer Sane prema TM-u vrijedi visokih 100 milijuna eura, a navodno su se u priču umješali i Real i Barcelona.

Spomenimo samo, ako kojim slučajem Sane dođe u Bayern to znači da Ivan Perišić pada u potpunosti u drugi, ako ne i treći plan. Do sada je bio rezerva za Kingsleyja Comana, a ako dođe Sane, nastat će oveća gužva na lijevom krilu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali