'Zbog njega je Barcelona bolja i od svjetskog prvaka'

'Španjolska je najbolja nacionalna momčad na svijetu i favorit za trijumf na EURO-u 2012. godine. No, Barcelona je bolja i od Furije jer ima Messija', tvrdi Franz Beckenbauer.

13.10.2011.
10:06
VOYO logo

Legendarni njemački reprezentativac Franz Beckenbauer je izjavio divljenje prema Španjolskoj, aktualnom europskom i svjetskom prvaku, te izjavio kako je Barcelona trenutačno bolja od Furije jer ima Lionela Messija.

U trenutačnoj postavi španjolske reprezentacije igra osam igrača katalonskog velikana (Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Busquets, Alcantara, Villa, Pedro), no za Beckenbauera je umijeće Argentinca ono što presuđuje tu zamišljenu bitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska je najbolja nacionalna momčad na svijetu i favorit za trijumf na EURO-u 2012. godine. No, Barcelona je bolja i od Furije jer ima Messija. Barcelona ima snagu obraniti prošlosezonski naslov u Ligi prvaka. Guardiolina momčad je postavila nove standarde u nogometu i ona igra savršeni nogomet", izjavio je Beckenbauer.

Podsjetimo, Španjolska je u svojoj kvalifikacijskoj skupini za EURO 2012. godine u sedam nastupa upisala svih sedam pobjeda, a u posljednjoj utakmici je na gostovanju u Češkoj slavila s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110040145006 arti-201110040748006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo