Zbog neposluha kažnjen s gotovo 400 tisuća eura

Napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor morat će klubu platiti gotovo 400 tisuća eura kazne jer se nije pojavio na prvim treninzima u kampu kluba u subotu i ponedjeljak.

12.7.2011.
19:11
VOYO logo

Emmanuel Adebayor prije nekoliko dana elektroničkom poštom je obaviješten da ne putuje na pripreme s klubom u SAD, već da se mora dan kasnije javiti u klub kako bi trenirao u njihovom trening kampu Carrington.

Togoanski reprezentativac to očito nije nikako mogao prihvatiti te je odlučio preskočiti prvi trening u subotu, a isti je prekršaj napravio u ponedjeljak, kada se ni drugi puta nije pojavio u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupski dužnosnici odlučili su kazniti nestašnog napadača oduzimanje dvije tjedne plaće, što je gotovo 400 tisuća eura.

Iako je s trenerom Mancinijem na ratnoj nozi još od dolaska talijanskog stručnjaka na klupu, klub se Togoanca ne želi riješiti jeftino i na njemu želi zaraditi, međutim problem je što ponude za njega nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će ova sapunica završiti teško je predvidjeti jer je već ranije Adebayor odlučio tužiti svojeg poslodavca zbog toga što je našao svoje mjesto među šest igrača na koje klub ne računa u sljedećoj godini i koji nisu putovali na pripreme u Ameriku.

Za razliku od neposlušnog napadača, ostala šestorica otpisanih igrača pojavili su se u kampu i treniraju zajedno s drugom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270141006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo